Followers

Monday, 2 January 2012

SISTEM MINUMAN AUTOMATIK ARNAB

set nipple T putih : rm5
set nipple T merah : harga bergantung supplier
set nipple = 1 nipple,spring dan T joint..
MEMUDAHKAN KERJA-MENJIMATKAN MASA-
MENJAMIN BEKALAN AIR BERSIH-
AMAT MUDAH DIPASANG..
contoh sambungan nipple drinker ke tangki..
agak2 tak cukup botol kecil,
pakai je lah tangki..nak besar lagi pun boleh..



menggunakan tiub berukuran 8mm





gemuk kan arnab tu..putih gebu lagi..dah tak perlu asik nak tambah air je.
bekalan air bersih terjamin..kecuali kalau sendiri yang isi air kotor..keh3






kecil je kan botol tu..alang2 dah pakai sistem auto..tukarlah botol besar..







17 comments:

  1. sambung kat pipe air bole x tube 2?

    ReplyDelete
  2. kalau beli ade delivery x?
    kalau ade, hrganye brape?

    ReplyDelete
  3. faeizx
    atas kretiviti sendiri..kalau pandai boleh je..

    ReplyDelete
  4. delivery utk klang & s.alam shj..nak tahu lebih lanjut call :0166778860 ye..tq

    ReplyDelete
  5. blh zoom up pada gambar penyambungan bahagian2 tu?

    ReplyDelete
  6. akan datang saya akan kongsikan lagi contoh2 sangkar yang menngunakan sistem minuman auto ni..nantikan ya...:)

    ReplyDelete
  7. boleh..utk detail boleh call no sy : 0166778860.tq

    ReplyDelete
  8. Camne nk order alat ni. Ada pakej x

    ReplyDelete
  9. untuk oder boleh hubungi no fon saya.pakej apa ye?

    ReplyDelete
  10. ape fungsi spring tu?

    ReplyDelete
  11. ape fungsi spring tu?

    ReplyDelete
  12. Niple tu direct ke bibit..tp Cmne nk connect kn pipe tu ke bekas bekaln air tu??

    ReplyDelete
  13. spring tu utk sangkut nipple pd sangkar..
    pipe tu sambung dgn nat then cucuh lah pd tangki..sy dh update contoh pic connector tangki guna tubeless..

    ReplyDelete